By Classic Phones

EARLDOM TRIPOD EH102

Regular price $45
Regular price $60 Sale price $45
-$15
Availability: In stock
Regular price $45
Regular price $60 Sale price $45

Tripod Earldom EH-102 eshte pikerisht aksesori qe ju duhet per foto ne natyre dhe jo vetem.

Krijuar nga alumini dhe ABS.

Me peshe vetem 2 kg gje qe e bene shume praktik dhe te lehte ne perdorim.

Gjatesi 45 cm (min)-148 cm (max).

Rrotullim i kokes 360° duke kapur cdo pozicion pa levizur tripodin.

Perdoret per telefonat smart, tablet, kamera dixhitale, drita peshkimi, projektor, DV kamer.